I am Me

My photo
hello, anyway I'm Syaza. Uncle Nana's & Aunt Shelly's daughter. Turning to 20. KLMU student. Taking Diploma in Advertising. Actually, idk what to write ! :D I smile &a laugh too much for stupidest reason sometime. Tetapi seorg yg pemalu when first time meet someone new, a paper bag has never seemed like a BETTER accessory for hiding embarrassed laa. I love my friend :) I grown up already, to be a BETTER PERSON & even more meaner than before :) I am not here to pleased any of you people out there. This is just a place where I share my thoughts and random personal things about myself. My sincere thanks to those who became my follower and keep on reading my post. You're most welcome to drop in your comments and opinion, it may help me alot in the future time. Thanks for dropping . Loves, SyzaJacob TQSM<3

Saturday, January 22, 2011

AXXARULL , you always in my mind. RIP

amirul razaili, im sorry for what i did to you before. i tahu terlalu byk slah i dekat youu. know what ? now im crying. tak sangka ape yang u cakap akhirnya jadik kenyataan. betol , akhirnya you tglkan i duluuu. i tak sempat nak tunaikan janji i dekat you. seriously, i am so so regret about it !

kite kongsi mcm mcm bende same same kannn ? kite selalu gadoh. kite selalu gelak. u cheer up my life. engat lagi tak first time kite kenal ? sampai skg i boleh engat bende neyh sume. u engat tak cmne i kacau u time i dapat numb u dulu ? i kene maki kannn sebab tak bgtaw i sape. u engat tak bile you propose i jadik gf u ? timee tuu last paper spm i. i otw nak g bus stop nak balek kl. then you text i. mcm tak percaya je you nak dekat i. kite kerja satu tempat yg same. and kite memang close sgt sgt. since that day, i memang happy sgt sgt. kite dah mcm adek beradek. dalam kete mama pown kite bergadoh. u engat lagi tak ? u kalau datang rumahhh i sure tak rumah bersepah, pc game i sume terabur. u laaa gila sgt maen game.

then pernah duluu u cakap kat i, one day you akan tglkan i. u engat takk mcm mana i menanges ? u engat tak bangun tdo je i sure tgkkkk u lama lama. i miss it. u cakap kat i lagi, i akan jadik yg terakhir. see now, memang i yg terakhir. tade yg laen dah selaen i. again , bout this , i menanges. sebab at the end of our story, i buat masalah kan ? i carik lelaki laen. kesian you. i engat lagi malam last tu, you amek i kat tempat kerja. dekat klcc. then , balek tuu atas motor u menanges. sebab ape i buat seriously it hurts you. mirul, im sorry. i taw i tak patot buat you mcmni.

and today you pergi tglkan i , mak , adek adek u, nenek u, kwn kwn kite semua. i terkejut ! i tak sangka. tak sangka mesej u contact i baru baru neyhh last mesej dari u untuk i. u cakap belajar elok elok sume. i tak sangka u. kalau i tahu , i nak pergi jumpa u. u byk tolongg i. mirul, u taw kan byk mana i syg u duluu ? u taw kan i jage u cmne ? i takkan lupekan u dari hidop i. u akan sentiasa dgn i :( i love you and i miss you mirul :(






No comments:

Post a Comment