I am Me

My photo
hello, anyway I'm Syaza. Uncle Nana's & Aunt Shelly's daughter. Turning to 20. KLMU student. Taking Diploma in Advertising. Actually, idk what to write ! :D I smile &a laugh too much for stupidest reason sometime. Tetapi seorg yg pemalu when first time meet someone new, a paper bag has never seemed like a BETTER accessory for hiding embarrassed laa. I love my friend :) I grown up already, to be a BETTER PERSON & even more meaner than before :) I am not here to pleased any of you people out there. This is just a place where I share my thoughts and random personal things about myself. My sincere thanks to those who became my follower and keep on reading my post. You're most welcome to drop in your comments and opinion, it may help me alot in the future time. Thanks for dropping . Loves, SyzaJacob TQSM<3

Monday, January 31, 2011

mimpi pelik

malam tadi mimpi pelikkkk. hahaha, bout my ex si H and my bestfriend si N :) eheee, tataw cmne boleh jadik cmni. duluuu N dgn H memang couple. aku tapenaa kenal pown sape N neyhhh. tbe tbe H neyh mintak couple. so aku pown terima je laa kann ? heee, sebab dia comel and sgt sgt sweet :) i adore him. suka pown time jumpa for the second hand. aku berani pegang tgn dia. then after dat teros declare couple.

since dah couple, aku mula laa stalker page dia. hahaha sampai skg aku suka stalker page org pownn kann., then baca baca comment *ahah duluu gila myspace* then nampak comment N cakap kenapa H sanggop buat mcmtuu sume. aku terperanjat gila. aku pown add N neyh. then talk dgn dia tanya sumee. lucky N neyhh okayh. dia kata tape, nak buat cmne. H sayang aku. die suruh aku go on dgn H. okayhh aku pown go on laa. then aku and N jadik bestfriend. pape prob aku share dgn N, same goes to N.

tapi tataw asal mlm tadi aku mimpi N dgn H ade dlm mimpi aku. aku jumpa H aku teros syg H balek. hahaha, sayang cuma dalam mimpi je ye ? gf H, neyhhh sume mainan mimpi. bukan betol. tapi kann H nak couple dgn N balek. time tuu dorg depan rumah aku. tataw cmne ade depan rumah. N demam, then H nak bwk N balek. siap kete myvi N kaler putih pown ada dalam mimpi aku. hahaha, kelakar gilaa gilaaa. mcm mcm bende aku buat dalam mimpi tuu nak attention dekat H. tapi H nak N jugak kann. hahaha, tapi pape pownnn. tuu sume mimpi je. aku tade pape perasaan pown. tataw laa kalau ada yg salah faham kann ?

btw N , miss you so much ! rinduu yg terlalu lama i simpan. heee, and H :) i anggap u kwn je :) not more than that. i found your id pownnn coz  i engat email u lagi. saje carik carik. tuu pown boleh jadik masalah ke ? tak faham betol laaa. tak nampak ke i tengah bahagia dengan my F :) eheee. my great guy. future i dgn dia sure terjamin wooo ! so jgn nak pk laen yeee ? :)



btw, just now zuraa call. ahah , lame tak bercakap dgn dia. rasa mcm dah bertahun. hee, meamng bertahun pown.

No comments:

Post a Comment