I am Me

My photo
hello, anyway I'm Syaza. Uncle Nana's & Aunt Shelly's daughter. Turning to 20. KLMU student. Taking Diploma in Advertising. Actually, idk what to write ! :D I smile &a laugh too much for stupidest reason sometime. Tetapi seorg yg pemalu when first time meet someone new, a paper bag has never seemed like a BETTER accessory for hiding embarrassed laa. I love my friend :) I grown up already, to be a BETTER PERSON & even more meaner than before :) I am not here to pleased any of you people out there. This is just a place where I share my thoughts and random personal things about myself. My sincere thanks to those who became my follower and keep on reading my post. You're most welcome to drop in your comments and opinion, it may help me alot in the future time. Thanks for dropping . Loves, SyzaJacob TQSM<3

Saturday, January 29, 2011

TERHARU

saya terbaca blog awak tadi. sumpahhh terharu sgt sgt sgt. tak sangkaaaa gila. gambar saya ada. even gambar tuu lama. saya tak sangka saya pernah duduk dekat bahagian heroin awak. sumpah saya terharu sgt sgt sgt. tapi tuuu dulu kan ? time kite rapat rapat. pagi pagi selalu saya on semata mata nak borak dengan awak. sebab saya tahu awak selalu on pagi pagi je.SUMPAH SAYA TAK TIPU ! duluu kita memang rapat. since saya form 5. time time gila myspace duluuu. and kita memang tapenaa jumpa pown kann ? sampai one day tuu awal tahun last year baru laa kite jumpa. before tu kita contact through sms je kann ? ahah, and saya mintak number rumah awak sebab nak call awak. engat lagi semata mata nak ckp dengan awak saya boleh biarkan kikie maen sorg sorg sampai jatoh gigi dia berdarah. saya tak tahu awak engat lagi ke tak. 

then kita duluu memang kuat merapu kannn ? ehee, and now kita dah tak berapa nak close. maybe sebab kita dah besar kowt. dah buat haluan masing masing kan kannn ? tapi awak still gadis kesukaan saya dari duluu sampai skg. tataw kenapa saya suka sgt tgk awak. maybe sebab awak cool and ayu kowt. ahah. 

*saya rinduu zaman kita rapat rapat duluuu.

No comments:

Post a Comment