I am Me

My photo
hello, anyway I'm Syaza. Uncle Nana's & Aunt Shelly's daughter. Turning to 20. KLMU student. Taking Diploma in Advertising. Actually, idk what to write ! :D I smile &a laugh too much for stupidest reason sometime. Tetapi seorg yg pemalu when first time meet someone new, a paper bag has never seemed like a BETTER accessory for hiding embarrassed laa. I love my friend :) I grown up already, to be a BETTER PERSON & even more meaner than before :) I am not here to pleased any of you people out there. This is just a place where I share my thoughts and random personal things about myself. My sincere thanks to those who became my follower and keep on reading my post. You're most welcome to drop in your comments and opinion, it may help me alot in the future time. Thanks for dropping . Loves, SyzaJacob TQSM<3

Wednesday, February 23, 2011

jgn nak SHOW OFF sgt ye ? :)

hello :) okayh post saya harini mungkin agak keterlaluan. eyhhh awak sedar tak yang awak tuuu kaum hawa ? tapayah nak belagak macam awak tuu kaum adam la kann. nak post kat fb ikot suka awak je. saya baca pown naek menyampah laaa tgk. saya pown mcm awak jugak. tp perlu ke nak bangga sgt mcm semua bende awak boleh buat ? eyhhh come on laa. lelaki baca pown sure kata 'apa jenis pompwan laa dia neyh'. fikir laa sikit. kita neyh pompwan.

haha, seriously wall post awak dekat fb neyh buat saya tergelak. nak kata awak neyh budak budak tak jugak. rasanya awak neyh baru nak hidup la. baru nak rasa dunia neyh mcm awak punya. eyhhh cuba awak tukar CIGARETTE tuuu kepada GOD, PARENTS, ke apa kee sedap gak orang laen baca. neyhh tak. nak bangga sangat dgn diri awak yang perokok tuu untuk apa ? saya tgk org laen pown merokok gak tapi tade laa sampai mcm ni sekali kann. and especially lelaki. lagi gilaa rokok, tapi tade pown nak tulis mcm awak. tuu laa saya cakap, perempuan neyhhh engat mereka neyh bagus sgt.

anyway, maaf laa ye. actually bukan awak sorg je. ramai lagi org mcm awak. tapi before this saya rasa mcm bende neyh small matter. tapi bila tgk awak pulak buat, baru tergerak hati saya nak tulis :)

anyway, saya harap awak sedar yg awak tuuu perempuan, bukan lelaki. lelaki pown tade yang buat cm ape yang awak buat neyh :) thank you.

4 comments:

  1. sayang oi, bukan u. HAHA ada laa org tuuu tuuuu.

    ReplyDelete
  2. bajet bagos je dok show off cmtu an. haha. budak2 ru na naek cmtu r.

    ReplyDelete
  3. haha biase laa tuu. sometime pelik jugak dgn pompwan zmn skg. kalau smoke diam diam sudahh laa. neyh mcm nak tunjuk kat whole world dia smoke. pelik kann ? anyway thanks sebab sudi baca post i :) i'll follow u okayh ?

    ReplyDelete