I am Me

My photo
hello, anyway I'm Syaza. Uncle Nana's & Aunt Shelly's daughter. Turning to 20. KLMU student. Taking Diploma in Advertising. Actually, idk what to write ! :D I smile &a laugh too much for stupidest reason sometime. Tetapi seorg yg pemalu when first time meet someone new, a paper bag has never seemed like a BETTER accessory for hiding embarrassed laa. I love my friend :) I grown up already, to be a BETTER PERSON & even more meaner than before :) I am not here to pleased any of you people out there. This is just a place where I share my thoughts and random personal things about myself. My sincere thanks to those who became my follower and keep on reading my post. You're most welcome to drop in your comments and opinion, it may help me alot in the future time. Thanks for dropping . Loves, SyzaJacob TQSM<3

Monday, February 28, 2011

segalanya saket !

saket badan, saket kaki, saket tekak, saket kepala. semua nyaa saket. because of what ? because weekend saya, saya penuhi dgn menghabeskan masa. HAHA okayh tade laa habeskan masa kann. saya buat job jugak.

hari sabtu, saya belajar shoot gmbr org. even last last saya panggil shafirol, tolong setlekan. sebab jenis jenis gmbr semua saya tak faham. sebab saya neyh baru nak belajar pegang camera. before this tak pernah pegang, orang yg tolong amek gambar saya. sebab apa ? sebab saya budak comel. HAHA , saya tipu di situ, awak jgn jelez.

*gmbr for kyla punya assignment. but this is the best picture i think. i suka gmbr neyh.

*otw to BB from convention center.

*with my favourite cousin. heart you.


then ahad, saya busy lagi. kali ni, buat job plak. job yg dapat duit. saya pergi putrajaya. shooting drama. sbb job neyh kaki saket saket. rasa malas je nak pergi kolej tadi. tp saya try jugak pergi. nak buat cmne kan. saya kerja sebab nak simpan duet g kelas. takan dah dapat duet saya malas plak nak pergi kelas.so terpaksa laa bertungkus lumus. tapi pape pown saya salah kan ini seratus peratus. sebab bende neyh saya sakate kaki semua. sebab saya terpaksa pakai high heels. saket wooo !

*gmbr time break lama gila. then i bg i punya royal card. mereka yg maen.

*shooting

*me and aisa :D

*shooting crew

*amir gila . my best friends :)

*amir and aisa

*aisa. i love this picture. snap by amir


okayh itu entry untuk dua harini yang tak sempat saya update. sebab apa ? sebab saya bz.

No comments:

Post a Comment