I am Me

My photo
hello, anyway I'm Syaza. Uncle Nana's & Aunt Shelly's daughter. Turning to 20. KLMU student. Taking Diploma in Advertising. Actually, idk what to write ! :D I smile &a laugh too much for stupidest reason sometime. Tetapi seorg yg pemalu when first time meet someone new, a paper bag has never seemed like a BETTER accessory for hiding embarrassed laa. I love my friend :) I grown up already, to be a BETTER PERSON & even more meaner than before :) I am not here to pleased any of you people out there. This is just a place where I share my thoughts and random personal things about myself. My sincere thanks to those who became my follower and keep on reading my post. You're most welcome to drop in your comments and opinion, it may help me alot in the future time. Thanks for dropping . Loves, SyzaJacob TQSM<3

Tuesday, August 24, 2010

minggu terakhir





this week is our last week here. so lepas neyh berakhir laa sem pertama kami di KLMU :) dan bermula laa sem dua pada september nnt.
today , last day malaysian studies. ade lagi pentomen. tapi takde mane mane group dpt mengalahkan kami :D haha , biase laaa . saya kan dah jadik pelajar bertauliah sekarang.
so far , three month di sem ini , mcm mcm yang berlaku. and group saya di sem ini was the best ever group okay ! sure lepas neyh rinduu dekat dorg dorg sume. dekat lecturer kami yang gile best KECUALI MR CHOW. tapi pape pown , saya , ain , nurul and sue still dalam kelas yang sama nnt :) cuma kyla akan terpisah dari kami. weyyy , sedih neyh. kyla kwn pertama saya dari hari orientasi. di ikuti dgn nurul. then baru kenal dgn ain n sue. tuu pown dlm kelas baru laa rapat. wan , zul , nurun , kema , kom n karen tataw lagi still akan bersama or tak. weyyy , korg the best part i've ever know kat kolej korg taw !
and tadi , si rhezal rhenado tuh tegur saya. eleh tegur pown sbb nak assignment saya. ade ke patot. tapi takpe laaa. mcm neyh laa baru boleyh jadik pelajar contoh kannnnn ? :)
walau ape pown saya x akan lupa sem pertama saya dgn budak budak kelas saya. even kami kenal tapi kami jarang bertegur. kenape ye ? hmmm , ntah laa. saya tatahu. saya bukan sombong tapi tidak byk cakap mungkin ! haha.


p/s : maaf laa ye ? :)

No comments:

Post a Comment