I am Me

My photo
hello, anyway I'm Syaza. Uncle Nana's & Aunt Shelly's daughter. Turning to 20. KLMU student. Taking Diploma in Advertising. Actually, idk what to write ! :D I smile &a laugh too much for stupidest reason sometime. Tetapi seorg yg pemalu when first time meet someone new, a paper bag has never seemed like a BETTER accessory for hiding embarrassed laa. I love my friend :) I grown up already, to be a BETTER PERSON & even more meaner than before :) I am not here to pleased any of you people out there. This is just a place where I share my thoughts and random personal things about myself. My sincere thanks to those who became my follower and keep on reading my post. You're most welcome to drop in your comments and opinion, it may help me alot in the future time. Thanks for dropping . Loves, SyzaJacob TQSM<3

Friday, December 31, 2010

please forgive me baby




saya nak try hidop baru dengan awak. saya tak perlukan dia. dia hanya lukakan haty saya. maafkan saya sayang. saya tahu sya bersalah. saya nak lupakan dia. awak tolong saya ye ? tolongggg laaa. saya merayu. saya tanak ingat lagi. biaa jadik kisah silam saya. saya sayang awak. saya try sayang awak mcm mana saya sayang awak dahulu. duluu semua orang jelez tgk kite kann ? tak pernah pisah. mana ada awak, situ ada saya. mana awak pergi, saya pasti di belakang awak. saya rinduuu tuu :( saat saya saket, awak yang jaga saya. awak belikan saya makanan. awak tahu kan saya jenis kurang makanan. awak tahu je bile saya marah. awak tahu je bile saya sedih. and satu , yang paling awak suke dgr is ble saya bercakap. saya kan banyak mulut. ade je yang saya nak cakap. then kadang kadang tuu saya suka sgt gelak gelak. saya gelak , awak suka dengar jugak kann ? sebab awak cakap gelak saya pelik. and paling awak suka is , ganggu saya. awak memang nakal. awak taw saya melatah, awak suka kacau saya. sampai tersembur sembur saya. haihhhh, awak awak. and kite suka sgttt jalan jalan kan ? takesaa g mana pown asalkan jalan jalan. tade duet pown tape. asalkan dating. rinduuunya saat dahulu. kenapa saya taleyh jadik mcm dulu balek ? kenapa saya berubah ? kesiann awak. hari hari saya tengok awak menanges. hari hari saya tengok air mata awak jatoh sebab saya. duluu time mula mula couple awak tade laa gemok sgt. then lama lama couple dengan saya, awak dah maken besar kann ? saya pulak maken kurus. tapi sekarang bile tgk awak, awak dah maken kurus sayang. muka awak dah cengkung :( awak kenapa ? awak tak cukup makan ke ? sejak saya berubah awak langsung tak makan ke ? sekali lagi saya mintak maaf sebab saya abaikan awak. saya tatahu sayang, kenapa saya sedemikian rupa. sering melupakan awak, sering melukakan awak. tapi saya tak berniat. saya seakan akan dipukau. awak tolong maafkan saya. saya try berubah even susaaa sayang. saya menyesal. seriously menyesal. harap awak sudi terima saya lagi. untukkk sekian berapa kali :(

No comments:

Post a Comment