I am Me

My photo
hello, anyway I'm Syaza. Uncle Nana's & Aunt Shelly's daughter. Turning to 20. KLMU student. Taking Diploma in Advertising. Actually, idk what to write ! :D I smile &a laugh too much for stupidest reason sometime. Tetapi seorg yg pemalu when first time meet someone new, a paper bag has never seemed like a BETTER accessory for hiding embarrassed laa. I love my friend :) I grown up already, to be a BETTER PERSON & even more meaner than before :) I am not here to pleased any of you people out there. This is just a place where I share my thoughts and random personal things about myself. My sincere thanks to those who became my follower and keep on reading my post. You're most welcome to drop in your comments and opinion, it may help me alot in the future time. Thanks for dropping . Loves, SyzaJacob TQSM<3

Saturday, May 07, 2011

reunion .

from left : leesa, syaza, bella, muiz, peah, munny, and adda.

my best ever friend dekat teknik setapak. except yg lelaki tuu. HAHA. yg lelaki tuu kwn satu kelas dgn i, and the girls plak kwn baek i dekat hostel.

first mula mula i jumpa peah. dah janji nak jumpa dekat kepong sentral. then after that, tgu yulisa dekat kl sentral. my brother el belanja starbuck :D thank you syg ! kakak selalu pau kau kann syg kan. eheee.

then after that, we guys pergi BB. bella dah tgu kat sana. so jumpa bella dekat lot10. first thing lepas dah jumpa semua, dah pelok, ciom lepas rindu bagai, kami pergi kitaro. leesa and bella nak mkn. sekali peah and elmo pown nak makan jugak -__-' . i je tak mkn mkn. im full on that day ! HAHA, tapi tak sangka yulisa belanja. kalau aku taw, memang aku dah paw kau duluuu leesa.

after that, pergi red box. singing competition between five of us. HAHA, gurau je. dah tataw nak buat ape. karoke lagi best :) furthermore, memang murah sgt laa kat situu. we guys karoke sampai pukul 3. okayh la not bad. and i love it !

then we guys plan nak jalan jalan kat pavi. and tgu munny dekat sana. sampai je pavi, tgk ada mini gig kat sana. lama tak ushar event. rupanyaa ada Indie Fest kat situ. and sekali, nmpk kawan kitorang lg sorg si muiz. dia suruh tgu sampai dia perform and terpaksa la tgu.

lepas band dia habes perform, i nak balek. kerja bhai ! HAHA.

No comments:

Post a Comment